Runsaasti rattijuopumuksia viikonloppuna – Mukana törkeitä lukemia

0

Lounais-Suomen poliisi sai viikonlopun aikana kiinni useita päihtyneitä kuljettajia Vakka-Suomessa.

Uudenkaupungin poliisi pysäytti perjantaina autolla liikkuneen miehen Lokalahdentiellä. Hänen epäillään kuljettaneen autoa huumausaineen vaikutuksen alaisena ilman ajo-oikeutta ja näin syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Samana päivänä Uudenkaupungin poliisi pysäytti myös toisen autolla liikkuneen miehen Hiuntiellä. Kuljettajan epäillään kuljettaneen autoa huumausaineen vaikutuksen alaisena. Mies puhalsi lisäksi alkoholituloksen poliisin seulonta-alkometriin, mutta tulos jäi alle rangaistavuuden. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen huumausaineen osalta.

Lauantaina poliisipartio pysäytti Taivassalossa mieskuljettajan, joka puhalsi poliisin seulonta-alkometriin tuloksen noin 1,49 promillea. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Myöhemmin lauantaina poliisi pysäytti Uudessakaupungissa Alisenkadulla mieskuljettajan, joka puhalsi poliisin seulonta-alkometriin noin 1,91 promillea. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Sunnuntaina Uudenkaupungin poliisi pysäytti Honkatiellä auton, jota kuljettanut nainen puhalsi poliisin seulonta-alkometriin noin 1,40 promillea. Naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.

Myöhemmin samana päivänä poliisipartio pysäytti Uudenkaupungin Kuokkamaankadulla auton, jota kuljettanut mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin noin 2,39 promillea. Mies kuljetti autoa lisäksi ilman ajo-oikeutta. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän