Uinti-Vakka on aloittanut kautensa

0
Uinti-Vakan uimarit leireilivät syyskuussa Kuortaneella.

Uimaseura Uinti-Vakka on päässyt aloittamaan kautensa ja se on lähtenyt käyntiin treenaten, kilpaillen ja leirillekin on jo ehditty.

Perjantaina 22.9. pakattiin autot ja suunnattiin Kuortaneen urheiluopistolle kolmen päivän leirille. Kuortane valikoitui paikaksi, koska siellä on ennenkin oltu ja puitteet leiriin tiedettiin olevan mainiot.

Matkaan saatiin kahdeksan uimaria, kaksi valmentajaa ja lisäksi perheenjäseniä. Yhteensä matkassa oli 20 henkilöä ja vietettiin aktiivinen viikonloppu uinnin ja muun oheisohjelman merkeissä.

Ohjelma suunniteltiin yhdessä urheiluopiston kanssa ja kaikki järjestelyt hoituivat jälleen kerran loistavasti. Ohjelmassa oli tietysti uintitreenejä uimareille ja niitä oli kolmen päivän aikana neljä kertaa.

Valmentajat saivat uimarit ylittämään itsensä treeneissä. Uimarit pistivät parastaan, kun treeneissä oli viestikilpailuja toisia vastaan. Aktiviteettia oli tarjolla paljon myös koko porukalle. Leirillä ehdittiin lenkkeillä sekä pelata frisbeegolffia, salibandyä, koripalloa, sulkapalloa ja pingistä.

Pidettiin myös kuntopiiriä koko porukalle sekä temppuiltiin telinevoimisteluareenalla ja hypittiin trampoliineilla. Kuntosalillekin osa porukkaa ennätti.

Ruokahuollosta ei onneksi tarvinnut itse huolehtia ja ruokaa olikin urheiluopistolla tarjolla paljon ja se maistui aktiviteettien lomassa.

Leiriporukka oli sitä mieltä, että tänne taas ensi vuonna, jos vain mahdollista. Valmentajan sanoja lainaten: ”Leiri oli kaikille hyvän mielen urheilutapahtuma, jossa kaikilla oli kivaa”.

Tämä leiri saatiin onnistumaan vanhempien järjestämien varainkeruiden ja sponsoreiden avustuksella.

Syyskuussa on aloitettu myös kisakausi muutaman uimarin voimin. Uimareista Tiia , Hilma ja Jooseppi ovat ehtineet käydä kisa-altaissa.

16.9. kaikki kolme kilpailivat Turun Impivaarassa Hessun Vinstoissa ja ennätyksiä tuli. Jooseppi kokeili uutta kisalajia hänelle 100 metrin sekauintia ja hienosti meni.

Jooseppi kilpaili myös lauantaina 23.9. Raisiossa Aquaction-uinneissa. Joosepilla oli matkana 400 metrin vapaauinti, jossa hän hienosti paransi vanhaa aikaa lähes seitsemän sekuntia.

Toisena lajina oli 100 metrin sekauinti, joka sujui hienosti, mutta ihan ei ennätystä tullut. Ehkä edellinen pitkä raskas uinti painoi alla hieman. Seuraavat kisat onkin jo luvassa tällä viikolla, johon osa uimareista osallistuu.

Riitta Piitari

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän