UJK:n naisille ensimmäinen pistemenetys

0
Susanna Laurell (46) teki kummassakin viikonlopun pelissä kaksi maalia, tämä tilanne Ilvestä vastaan ei kuitenkin päättynyt onnistuneesti.

UJK:n naisjoukkue kärsi lauantaina ensimmäisen tappionsa ringeten naisten ykkössarjassa, mutta palasi sunnuntain vieraspelissä takaisin voittokantaan. Viiden pelin jälkeen koossa on kahdeksan pistettä ja paikka sarjan kärkijoukossa.

Lauantain kotipeli Ilvestä vastaan alkoi UJK:n komennossa ja ottelun puolivälissä tilanne oli UJK:lle 4-2. Kolmannessa erässä alkoivat kuitenkin vaikeudet. Ilves otti pelin hallintaansa ja UJK menetti alkupelin otteensä. Myös jäähyt sekoittivat UJK:n peliä.

Ilves kavensi kahden ylivoimalla, tuli tasoihin erän lopulla ja päätöserän alussa pääsi jo maalin johtoon. Se herätti UJK:n ja tapahtumat siirtyivät jälleen Ilveksen kenttäpuoliskolle. Vieraiden hyökkäykset saatiin hyvällä karvaukselle katkottua ja myös tehoja löytyi. UJK siirtyi erän puoliväliin mennessä uudelleen maalin johtoon.

Kolmen viimeisen minuutin aikana hieno kiri kääntyi kuitenkin katkeraksi tappioksi, kun Ilves käänsi pelin vielä kerran. Ottelu päättyi vieraiden voittoon 7-6, voittomaali syntyi puolisen minuuttia ennen loppusummeria.

Emma Usvala ja Susanna Laurel l tekivät kaksi maalia, Noora Peltovirta ja Pihla Suominen yhden.

Lauantain iltapelin jälkeen oli sunnuntaina vuorossa matka Sastamalaan ja peli paikallista VaPS:ia vastaan jo kello 12. Alku olikin vielä herättelyä ja kotijoukkue tekikin avausmaalin.

Vajaan puolen tunnin ”lämmittelyn” jälkeen UJK:n peli alkoi sujua ja kotijoukkueen maaliverkko heilua tasaiseen tahtiin. UJK voitti kolmannen erän 5-1 ja koko ottelun selvästi 9-5.

Noora Peltovirta teki kolme maalia, Pihla Suominen ja Susanna Laurell kaksi sekä Kaisa Lehtovirta ja Emma Usvala yhden.

Maalissa Emilia Kalliolle merkittiin yli 50 torjuntaa, kun lauantain pelissä niitä tilastoitiin alle 30.

Sarjataulukossa joukkue on sijalla viisi, tasapistein kolmosen ja nelosen kanssa. Neljä parastahan selvittää tiensä vielä ennen joulua alkavaan SM-karsintasarjaan. Sarjakärki Jyskeestä UJK on ottelun vähemmän pelanneena kolme pistettä perässä.

Naisten seuraava peli on kotikentällä tulevana sunnuntaina, vastustaja on sarjataulukossa UJK:n alapuolella oleva LL–89 Lapinlahdelta, 4.11 on vieraspeli Tuusulassa UJK:n tavoin vain yhden pelin viidestä hävinneen BR Akatemian vieraana.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän