Ukilaisjudokoille värisuora Tampereella

0
Ukilaisjudokat kävivät syysloman päätteeksi Tampereella kisaamassa.

Perinteinen judokilpailu Tampere Shiai järjestettiin Hervannan vapaa-aikakeskuksessa viime lauantaina. Uudenkaupungin judoseura Waseda-Club’ista kilpailuihin osallistui neljän hengen joukkue huoltajineen. Mitalitilastoissa seura sijoittui kuudenneksi. Valmentajana joukkueella toimi Marko Hiltunen.

Miki Hiltunen otteli komeasti voittoon sarjassa P11 -23kg voittaen molemmat ottelunsa. Mae Hiltusella oli kova urakka T11 -32kg sarjassa ennen kultamitalin kaulaan saamista päivän päätteeksi. Mae voitti sarjassa kaikki viisi otteluaan.

Milo Hiltunen joutui ottelemaan oman sarjan puuttuessa painavammassa painoluokassa, eli P15 -50kg. Milon saldoksi tuli yksi otteluvoitto ja kaksi tappiota, joka riitti tällä kertaa pronssille. Veeti Salminen niputti vastustajiaan tatamin pintaa sarjassa P15 -66kg. Veeti voitti kolme ottelua ja hävisi tiukan ottelun jälkeen ainoastaan sarjansa voittajalle, joten päivän päätteeksi Veetille hopeaa kaulaan.

– Joukkue voitti otteluista lähes 80 prosenttia. Voitettiin ennestään voittamattomia vastustajia ja tappio-otteluista otettiin kiitollisina opit vastaan tulevaisuutta varten. Kaiken kaikkiaan on hienoa nähdä, miten tiukkojenkin otteluiden jälkeen kilpakumppanit turinoivat toistensa kanssa hyväntuulisina, kunhan tunteet ovat hieman tasaantuneet. Tässä on hyvä esimerkki siitä, miksi sanotaankin, että judo on enemmän kuin urheilua, kommentoi vaiherikasta päivää seuran ohjaajana toimiva Marko Hiltunen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän