UU-Pöytätenniksen urakka 2. divisioonassa alkoi

0
UU:n joukkueessa pelasivat Riku Andersson, Rami Laaksonen ja Patrick Rebholz. Kuvassa vasemmalta oikealle uusine pelipaitoineen.

UU 1 pelasi ensimmäiset pelinsä Karjaalla Stefan Söderbergin ”pingispyhätössä” toissa lauantaina. Pingispyhättö on Söderbergin rakennuttama 400-neliöinen halli, joka täyttää kaikki vaatimukset pöytätenniksen pelaamiseen jopa EM-karsintatasolla.

UU:n pelaajat olivat ihmeissään astuessaan rakennukseen, josta löytyy hulppea sauna, uima-allas, shakinpeluunurkkaus, (baari hanoineen), lukuisia hienoja yksityiskohtia Söderbergin uran varrelta. Ja se peliareena lattioineen oli hieman eri tasoa kuin kotiluola Ugissa.

Pelit sujuivat mainiosti, UU:n pelaajat eivät meinanneet uskoa, että ensimmäisessä pelissä kaatui KoKa 2 Koskelta, joka oli paperilla selvästi vahvempi joukkue, mutta tuloksena oli voitto 4–3, joka ratkesi UU:n nelipelivoittoon viimeisessä pelissä.

Toisessa pelissä tuli vastaan kotijoukkue BF-78, jossa maestro Söderberg itsekin pelasi. UU:n Patrick Rebholz oli turnauksen ainoa, joka sai edes erän Söderbergiltä.

Rami Laaksosella oli mahdollisuuksia toiseenkin voittoon BF-78 vastaan, mutta Ramin toisen pelin ensimmäisen erän 10–4-johto suli 12–14-häviöksi Elmo Räsästä vastaan.

– Liekö tullut ikinä pelattua yhden erän aikana niin kovia palloralleja, totesi Rami.

Toinen erä sitten selvästi Räsäselle, kolmas Ramille, neljännessä erässä oltiin vielä 7–7-tilanteessa, mutta 3–1-häviö oli kohtalona. Koko ottelu kotijoukkueelle numeroin 5–1.

Kolmas vastustaja oli TuPy:n joukkue Turusta, jossa oli tuttuja vastustajia. UU:lle voitto 5–1. Tasaisia pelejä, jotka kääntyivät UU:n pelaajille. Tasaisuus olikin UU:n ase, sillä kaikkien pelaajien ottelusuhde oli turnauksessa kolme voittoa kolme häviötä.

Seuraava 2-divisioonan turnaus on marraskuun alussa Koskella, jossa vastaan tulee pääkaupunkiseudun joukkueita. Katsotaan jatkuuko UU:n pelaajien hyvä meininki silloinkin.

Viikonloppuna UU:n kolmikko oli mukana BC-SM-kisoissa Helsingissä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän