Valkonen päättää puheenjohtajakautensa – Kokoomukselle uusi piiripäättäjä joulukuussa

0
Ville Valkonen

Varsinais-Suomen Kokoomuksen puheenjohtaja vaihtuu. Puolueen piirijärjestöä johtanut kansanedustaja Ville Valkonen , 35, päättää neljä vuotta kestäneen kautensa, eikä asetu ehdolle ensi vuodelle. Valkonen on johtanut Varsinais-Suomen Kokoomusta vuodesta 2020.

– Valtakunnalliset uudet vastuut ja työt vievät niin paljon aikaa, että teen tilaa uusille toimijoille. Jatkan varsinaissuomalaisten asialla maakuntahallituksen puheenjohtajana ja kansanedustajana, Valkonen kertoo.

Valkonen nousi eduskuntaan 2022 kun pitkäaikainen kansanedustaja Ilkka Kanerva menehtyi. Tätä ennen Valkonen toimi Turun apulaispormestarina. Alkaneella eduskuntakaudella Valkonen toimii eduskunnassa valtiovarainvaliokunnan jäsenenä ja verojaoston puheenjohtajana.

Seuraava Varsinais-Suomen Kokoomuksen puheenjohtaja valitaan piirikokouksessa 9. joulukuuta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän