Valmet Automotive laajentaa Puolassa

0
Valmet Automotive laajentaa Puolan tehdastaan.

Valmet Automotive laajentaa merkittävästi Zaryn tuotantolaitosta Puolassa. Taustalla on sähköisen liikenteen ratkaisujen, kuten aktiivisten ilmanohjainten sekä latausluukkujen tuotantomäärien kasvu. Laajennus valmistuu 2025, ja luo 350 uutta työpaikkaa vuosien 2025 ja 2027 aikana.

Zaryssa sijaitsevaa Valmet Automotiven tuotantolaitosta on tarpeen laajentaa, sillä tehtaalla toimiva Roof & Kinematic Systems (RKS) -liiketoimintalinja on saanut viime kuukausien aikana huomattavan määrän uusia tilauksia useilta eurooppalaisilta autonvalmistajilta.

Zaryn tuotantolaitoksen koko on tällä hetkellä 16 000 neliömetriä. Laajennuksen myötä tuotantotilat kasvavat yli 7 000 neliöllä. Mukana on logistiikka-alueen laajennus, jonka rakennustyöt alkavat jo 2024 alkupuolella. Uudet tuotantolinjat asennetaan 2025 alkupuolella, ja tuotanto tehtaan laajennusosassa käynnistyy vuoden 2025 lopulla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän