Aggressiivinen vastustaja aiheutti Korihaiden naisille tappion Espoossa

0

Sarjakausi ykkösdivisioonassa on lähtenyt Korihaiden naisilta mukavasti liikkeelle. Joukkue on saanut jo tuta, kuinka paljon kovempi sarjataso tämä on edelliseen verrattuna ja missä on parannettavaa.

Levypallopelaamisesta on paljon puhuttu ja Espoossa se nousi jälleen esille. Hainaisilla ei ollut liikkumatilaa korin alla ja se aiheutti liikaa vaikeuksia. Kotijoukkue EBT II piti homman alusta asti hyppysissään ja hoiti koitoksen nimiinsä lukemin 85–57.

Akilleen kantapää mietitytti myös päävalmentaja Timo Korpijärveä .

– Vastustaja oli paljon aggressiivisempi. En tiedä, ollaanko me välttämättä heikompia, mutta ehkä tottuminen tämän tason peleihin on vielä kesken, Korpijärvi pohdiskeli.

Kun korin alla tulee vaikeuksia, on heittopelin oltava uomissaan. Kun sekin tärkeä osa-alue tökki, oli voiton kairaaminen liian hankalaa. 29 kolmosyritystä lähti ilmoille ja vain neljä lävisti korisukan. Kahden pisteen heittotarkkuus oli jo lähempänä vastustajaa ja vaparit upposivat hyvin.

– Tänään ei oikein heitto pudonnut kenelläkään. Vaikea voittaa, kun ollaan kuitenkin lyhyempi joukkue, Korpijärvi kommentoi.

Levypalloja tuli ylipäätään erittäin paljon ja menivät EBT:lle 63–47. Iida Korpijärvi ja Iida Lalla kahmivat niitä eniten, molemmille kirjattiin yhdeksän irtopalloa. Korpijärvi oli 16 pisteellä paras pistenainen. Siiri Huuskonen pystyi pienimmällä peliajalla siltikin nostelemaan 12 pistettä.

Naisten ykkösdivisioonaa on nyt pelattu viisi kierrosta. Korihailla on kasassa kaksi voittoa ja sijoitus omassa lohkossa on viides.

Ensi sunnuntaina on paluu kotiparketille. Hyvinkään Ponteva voitti avauspelin, jonka jälkeen joukkue on neljästi poistunut kentältä tappion kärsineenä. Tuleva vastustaja on ollut tarkkana kahden pisteen heitoissa, mutta kauempaa osumaprosentti on sarjan heikoimpia.

Korihaiden ja Hyvinkään kamppailu on isänpäivänä eli ensi sunnuntaina ja se lähtee liikkeelle klo 17.

Juha Laine

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän