Ammattiliittojen laaja työnseisaus pysäyttää työt Pilkingtonilla

0
Työnseisaus näkyy Vakka-Suomessa Pilkingtonin tehtaalla.

Ammattiliitto JHL, Sähköliitto, Ammattiliitto Pro ja Teollisuusliitto ilmoittivat perjantaina työnseisauksista. Seisauksilla vastustetaan hallituksen suunnittelemia työntekijöihin ja työttömiin kohdistuvia heikennyksiä.

Työnseisauksia järjestetään keskiviikkona 8. marraskuuta usealla työpaikalla. Vakka-Suomessa työnseisaus järjestetään Pilkington Automotiven tehtaalla Laitilassa. Teollisuusliiton ja ammattiliitto Pron työnseisauksia on Varsinais-Suomessa lisäksi myös Carcotecilla, Hiabilla, Multiliftilla, Carrus Deltalla, Kaukoralla, Lindströmillä Turussa, Paattimaakareilla sekä Wipro Infrastructure Engineering Oy:ssa, Salossa.

JHL:n työnseisaukset järjestetään Varsinais-Suomessa Kuntecilla, Lounais-Suomen Jätehuollossa, Puro Tekstiilinhuoltopalveluissa, Turun kaupunkiliikenteessä (tietyt linjat Fölissä), Turun ammattikorkeakoulussa, Turku Energiassa sekä Salon kaupungin kirjastossa ja liikuntapalveluissa.

Sähköliiton lakko koskee Saipu Oy:n työntekijöitä, jotka työskentelevät Turun psykiatrisen sairaalan rakennustyömaalla.

Työnseisaukset kestävät puoli päivää tai koko päivän työpaikasta riippuen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän