Itäpoijun Lehdot myös Ukko-Pekan kauppiaiksi

0
Juuso Lehto, Elina ja Jari Lehto sekä Jonna Lehto työskentelevät jatkossa K-Supermarket Ukko-Pekassa Naantalissa. Elina ja Jari Lehto jatkavat myös Uudenkaupungin K-Supermarket Itäpoijussa.

Uudessakaupungissa K-Supermarketia pyörittävät kauppiaat Jari ja Elina Lehto ottavat vastuulleen myös toisen kaupan. K-ryhmä tiedotti maanantaina, että Lehdot aloittavat naantalilaisen K-Supermarket Ukko-Pekan kauppiaina maaliskuun alussa.

Lehdot jatkavat toistaiseksi myös Uudenkaupungin K-Supermarket Itäpoijussa. Naantalissa työskentelevät myös perheen lapset Jonna Lehto , joka viettää välivuottaan, ja jo K-kauppiasvalmennuksen suorittanut Juuso Lehto .

Lehdot juhlivat helmikuussa 30-vuotiasta kauppiasuraansa. Jari Lehto on aloittanut opiskelujen ohessa kaupan työt 16-vuotiaana Turussa ja työskennellyt 10 vuotta Keskossa ennen kauppiaaksi ryhtymistä. Kauppiasura alkoi Uudessakaupungissa vuonna 1994 Ketunkalliolla tavaratalo Öhmanilla, joka muuttui K-Market Itäpoijuksi.

Lehdot ovat toimineet kauppiaina myös Tampereella, Naantalissa ja Turussa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän