Joulupostia ikäihmisille -kampanja käynnistyy – asukkaita kutsutaan lähettämään joulukortteja ikääntyneille

0
Ikäihmisille toivotaan jälleen iloa tuovia joulukortteja.

Ikäihmisille jouluiloa tuottava joulukorttikampanja järjestetään jo yhdennettätoista kertaa. Kyseessä on luovan välittämisen yhteisö Siskojen ja Simojen järjestämä Joulupostia ikäihmisille -kampanja, joka alkoi tämän viikon maanantaina. Kampanja kestää 4. joulukuuta asti.

Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut tähän mennessä mukaan jo 127 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Uudenkaupungin alueella joulukortteja kerätään palvelutalojen asukkaille sekä kotihoidon asiakkaille.

– Lähettämällä joulukortin voi tuottaa yksinäiselle ikäihmiselle tunteen siitä, että häntä on ajateltu. Pienestä kortista voi olla iloa pitkäksi aikaa, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö .

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 13.11.–4.12. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen. Kortteja voidaan tehdä myös joulukorttipajoissa.

Uudessakaupungissa on useita joulukorttien keräyspisteitä. Kortin voi toimittaa pääkirjaston väistötilaan (Alinenkatu 36), Kalannin kirjastoon (Pankkitie 2), uimahallille (Koulupolku 5), Vakka-Suomen kansalaisopistolle (Koulukatu 7, 2. kerros), kierrätyskeskukseen (Liljalaaksonkatu 10), Kulttuurikeskus Cruselliin (Kullervontie 11 a) ja lisäksi kortteja voi jättää kirjastoautoon.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän