Judoka Ella Lahtinen ja Nystars P17 saavat Valio Akatemian stipendin

0
Uusikaupunkilaista Waseda-Clubia edustava Ella Lahtinen on yksi yli 300 Valio Akatemian stipendiaatista.

Valio Akatemia -ohjelman stipendit vuodelle 2024 on julkaistu. Valio Akatemia jakaa 300 stipendiä yhteisarvoltaan 132 000 euroa. Stipendit on tarkoitettu lasten ja nuorten liikunnan ja urheilun tukemiseen. Pirkanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueille myönnettiin yhteensä 54 stipendiä.

Uudestakaupungista stipendin saavat judoka Ella Lahtinen sekä salibandyseura Nystarsin P17-joukkue. Laitilasta stipendiaattien joukkoon pääsi ratsastaja Jessi Valtonen .

– Valio Akatemia on kulkenut liikkuvien lasten ja nuorten mukana jo yli vuosikymmenen ajan. Tänä vuonna stipendihakemuksissa näkyivät koko yhteiskuntaa koskevat kustannuspaineet. Seuroissa ja muissa liikuntaa tarjoavissa yhteisöissä pohditaan kovasti, miten harrastusmaksut saataisiin pidettyä sellaisina, ettei yksikään joudu luopumaan harrastuksesta taloudellisista syistä, Valio Akatemia -ohjelmasta vastaava Valion markkinointipäällikkö Nina Wahlström sanoo.

Valion vuonna 2013 perustama Valio Akatemia on alusta lähtien tukenut suomalaisten perheiden hyvinvointia ja auttanut tekemään lasten ja nuorten unelmista totta jakamalla raha-, ravitsemus-, tuote- ja tapahtumastipendejä.

Ohjelman kummiurheilijat Joel Pohjanpalo , Kerttu Niskanen , Topi Raitanen sekä Real Skifi -hiihtotubetusryhmä osallistuvat aktiivisesti ohjelman toimintaan. He osallistuvat muun muassa ohjelman tapahtumiin ja stipendiaattien valintaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän