Kaupungin päätöksentekijöille

0

Voiko politiikka sisältää yhteistyön? Seuratessani kaupunkimme paikallista päätöksentekoa jään usein empimään. Vaikuttaa siltä, että meillä on jo pitkään vallinnut ”plokkien taistelu”, mikä ylittää niiden ulkopuolella olevan, tavallisen kaupunkilaisen ymmärryksen.

Eikö enää toimi ryhmien välinen yhteistyö, neuvotteluin löydettävistä kaikkia tyydyttävistä ratkaisuista. Siis päätös kaupunkilaisten hyväksi ei ”plokkien” tarpeeksi.

Tiedän, että on ollut aikoja tässä kaupungissa, kun ryhmien välinen yhteistyö on toiminut ja tuottanut hyviä tuloksia. Miksi ei enää? Ratkaisu siitä on päättäjien käsissä. Myös virkamiesjohdolla on merkittävä rooli. Se on valitettavasti jäänyt kuitenkin pahasti varjoon.

En tyrkytä mitään, mutta esitän, että ryhmät ryhdistäytyvät ja alkavat pohtia yhdessä, mikä heidän roolinsa kaupunkilaisten edushenkilöinä on.

Tarmo Kallio

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän