Kirkkoneuvosto ei tehnyt päätöstä Väisäsen taideteosten kohtalosta

0
Pohdinta seurakuntakeskuksessa olevien taiteilija Hannu Väisäsen taideteosten kohtalosta jatkuu.

Uudenkaupungin kirkkoneuvostossa ei vieläkään syntynyt päätöstä Hannu Väisäsen taideteosten kohtalosta. Kirkkoneuvosto päätti palata asiaan seuraavissa kokouksissaan.

Seurakuntakeskuksen eri tiloissa olevat taiteilija Hannu Väisäsen tilauksesta tekemät taideteokset päätettiin myydä kesäkuussa. Päätöksen teki kirkkoneuvosto. Myyntipäätöksestä tehtiin oikaisuvaatimus, jonka kirkkoneuvosto kuitenkin hylkäsi edellisessä kokouksessaan.

Taideteosten myyntipäätöksestä nousi myös suuri kohu sekä paikallisesti että jopa valtakunnallisesti. Tästä syytä kirkkoneuvosto päätti ottaa myyntipäätöksen uudelleen käsittelyyn. Lopullista päätöstä taideteosten kohtalosta saa kuitenkin vielä odottaa neuvoston seuraaviin kokouksiin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän