Kolmas kohtaaminen aavistuksen tasaisempi – Tigers haki silti pisteet UJK:lta

0
Tigers hyökkäili alusta lähtien vaarallisesti, mutta UJK puolusti hyvin ja peli pysyi pitkään tasaisena.

UJK on pelannut miesten kolmosdivarissa kuusi ottelua ja kohdannut kolme kertaa Rauman Tigersin. Kaksi ensimmäistä kohtaamista käytiin Raumalla, kotijoukkue voitti 14–1 ja 13–1. Lauantaina miteltiin Uudessakaupungissa ja tulos oli UJK:n kannalta hieman lohdullisempi, tappio lukemin 6–0.

Varsinkin avauserässä UJK piti vieraita ajoittain tiukoilla. Aktiivinen peli ei antanut raumalaisille liikaa aikaa pelin rakentamiseen ja omassakin hyökkäyksissä päästiin usein laukaisupaikoilla.

Tigers onnistui avauserässä vain kerran. Numerollinen ratkaisu tapahtui toisen erän alkupuolella, kun se iski kolme kertaa viiden minuutin sisällä. Päätöserässä vieraat osuivat erän alussa ja lopussa, viimeinen syntyi ylivoimalla.

UJK:n maalissa pelannut Jarno Ruohola sai huhkia koko rahan edestä, torjuntoja kirjattiin 50, naapurimaalivahti selvisi 24 torjunnalla.

Tigers on voittanut kaikki kuusi peliään. Se johtaa sarjaa selvästi maalierolla 69–10. UJK:n kannalta positiivista on se, että alkusarjan osalta Tigers on nyt nähty.

Selvästä tappiosta huolimatta UJK:n pelissä oli paljon positiivista ja se pitäisi nyt saada mukaan seuraaviin peleihin, kun sarjasijoitusta ratkotaan.

Sarjaohjelman muita omituisuuksia on se, että lopuissa neljässä pelissään UJK kohtaa kolme kertaa Eurajoen HCE:n ja kerran Kokemäen KK-V.:n HCE-peleistä kaksi on kotona, ensimmäinen niistä tulevana lauantaina kello 18.

Seitsemän joukkueen alkusarjasta neljä parasta jatkaa ylemmässä sarjassa. UJK on kuudentena, mutta samassa pistemäärässä kuin neljäs ja viides eli LäKi ja HCE. Tulevat HCE-pelit ovat siis tärkeässä roolissa, kun lopullisia sijoituksia jaetaan.

Jussi Arola

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän