Miten Varha on onnistunut? – Vastaa kyselyyn!

2

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on toiminut pian vuoden. Moni meistä on jo ehtinyt tutustua Varhan palveluihin, käynyt terveyskeskuksessa, hammaslääkärissä, neuvolassa tai asuu Varhan asumisyksikössä.

Mitä mieltä olet, miten Varha on onnistunut? Mitä ajatuksia Varhan tulevaisuus herättää? Palveluverkkoa suunnitellaan parhaillaan, ja säästöjäkin pitäisi kertyä 236 miljoonaa euroa vuoteen 2026 mennessä.

Vastaa kyselyymme, miten Varha pärjää. Jos sinulla tai läheiselläsi on jokin omakohtainen kokemus Varhan palvelusta, jonka haluat kertoa, voit lähettää sen sähköpostilla osoitteeseen: toimitus@uudenkaupunginsanomat.fi

 

2 KOMMENTIT

  1. Itse koen, että toivottavasti palvelujen pariin pääsee samanlaisesi kuin aiemminkin – ainakin samalle viikolle, olisi toiveena saada aika, joko sairaanhoitajan tai lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolle.
    Mahtavaa on myös se, että terkkarin yhteydenoton kautta onnistuu myös reseptien uusiminen
    Palvelun laatuun on ollut erittäin tyytyväinen mm. rokotusten toteuttaminen onnistui nopeasti ja asiantuntevasti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän