Nuoret maalintekijät UJK:n ilonaiheina

0

Jää-Kotkien mahdollisuudet nousta III-divisioonan lohkossa 6B neljän parhaan joukkoon hupenivat lähes olemattomiin tappiollisen Eurajoen-matkan jälkeen. HC Eurajoki päihitti UJK:n maalein 8–2 (3–0, 3–0, 2–2).

HCE karkasi kolmannen erän alussa jo 7–0-johtoon ennen kuin UJK:n 16-vuotias Elias Uusitalo rikkoi kuparisen alivoimalla. UJK:n toisesta maalista vastasi viime minuuteilla niin ikään 16-vuotias Wertti Virtanen . Maaliin saivat syöttöpisteen Eevert Lastula ja Elias Flemming .

Maalissa Jussi Lahtinen oli varsinkin kahdessa ensimmäisessä erässä täystyöllistetty. Torjunta kertyi yhteensä 51.

HCE:n pelaajista Joni Vahala teki hattutempun ja Jori Laaksonen iski kahdesti.

UJK on seitsemän joukkueen lohkossa sijalla 6. Takana on vain kaikki ottelunsa hävinnyt MJU. UJK on kerännyt kahdeksasta ottelusta kuusi pistettä.

Neljä parasta joukkuetta jatkavat ylempään sarjaan ja viimeisestä paikasta taistelevat yhdeksän pistettä keränneet LäKi ja KK-V. Joukkueet ovat pelanneet vasta seitsemän ottelua, joten UJK:n nousu molempien ohi on lähes mahdotonta, varsinkin kun molemmat kohtaavat vielä MJU:n.

UJK:n kausi jatkuu 5.12. vieraspelillä Kokemäellä KK-V:tä vastaan. Alkusarjan viimeisen kotipelinsä UJK pelaa 9.12., jolloin se kohtaa jälleen HCE:n.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän