Pankkitien katusuunnitelma hyväksyttiin

0
Kaupungissa on sorvattu Pankkitien, Pruukintien ja Tunnelitien katusuunnitelmaehdotusta.

Viime viikolla kokoontunut kaupunkisuunnittelujaosto hyväksyi Kalannin Pankkitien, Pruukintien ja Tunnelitien katusuunnitelmaehdotukset. Kalannin keskustan alue siirtyy Ely-keskukselta kaupungille. Samalla väylää parannetaan rakenteellisesti ja toiminnallisesti.

Astalankujalta Lehtolankujalle ulottuvalla osuudella levennetään yhdistettyä jalankulku- ja pyörätietä 2,5 metristä kolmeen metriin. Astalankujalla tehdään myös muutoksia katualueen rakenteisiin ja varusteisiin noin 450 metrin matkalta.

Pankkitien osalta kadun tasaus nousee hieman nykyisestä Tunnelitien itäpuolella ja Pruukintiellä se puolestaan hieman laskee Sahantien läheisyydessä, mutta muuten kadun korkeus pysyy ennallaan. Kadun rakenteita ja kuivatusta parannetaan ja alueelle tulee uusia ritiläkaivoja ja hulevesijohtoja. Alueella säilytetään nykyiset puut ja istutetaan uusia.

Pankkitien, Pruukintien ja Tunnelitien katusuunnitelmaehdotus oli nähtävillä lokakuussa ja siihen jätettiin kaksi muistutusta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän