Pyhämaassa järjestetään kuulemistilaisuus koulun kohtalosta

0
Pyhämaan koulun tulevaisuus on vaakalaudalla.

Pyhämaassa järjestetään kuulemistilaisuus Pyhämaan koulun tulevaisuudesta ensi viikon keskiviikkona. Kuulemistilaisuus liittyy koulun mahdolliseen lakkauttamiseen jo ensi syksynä.

Koska Pyhämaan koulun oppilasennuste näyttää laskevalta, ryhtyy opetus- ja kasvatuslautakunta toimeenpanemaan Uudenkaupungin kaupunginvaltuuston 14.12. 2009 tekemään päätöstä. Tällä päätöksellä Pyhämaan koulun minimikooksi vahvistettiin 20 oppilasta. Opetus- ja kasvatuslautakunnan kokouksessa 22.11. käsitelläänkin esitystä koulun lakkauttamisesta 1.8. 2024 alkaen. Lopullisen päätöksen koulun kohtalosta tekee kuitenkin kaupunginvaltuusto.

Opetustoimi haluaa näin ennen lautakunnan kokousta kuulla asiasta mielipiteitä niin yksityishenkilöiltä kuin järjestöjen edustajilta koulun mahdolliseen lakkauttamiseen liittyen. Samassa kuulemistilaisuudessa halutaan kuulla huoltajien näkemyksiä myös siitä, mikä jatkossa olisi Pyhämaassa asuvien lasten lähikoulu ja millä perusteilla, mikäli siis Pyhämaan koulu päätetään lakkauttaa.

Kuulemistilaisuus järjestetään Pyhämaan koululla 15.11. keskiviikkona kello 18.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän