Pyhämaasta kolme tapahtumaa mukana Avoimet joulukylät -konseptissa

0
Avoimet joulukylät -sivuilta löytyy karttaan merkittynä noin 350 eri joulutapahtumaa. Mukana kolme tapahtumaa Pyhämaasta. Kuva: Minni Vierola

Toista kertaa järjestettävä valtakunnallinen Avoimet Joulukylät keräsi 350 ilmoitettua tapahtumaa. Konseptin ideana on saada kylien ja kyläyhdistysten tapahtumille näkyvyyttä ja samalla houkutella vierailijoita jouluisiin kyliin ja esitellä kylien monipuolista toimintaa.

Pyhämaasta mukaan ilmoitettiin peräti kolme tapahtumaa. Nuorisoseuran perinteinen kinkkubingo lauantaina 16.12., Nuorisoseura Kajastuksen joulumyyjäiset lauantaina 17.12. ja perinteinen puurojuhla Nuorisoseurantalolla tiistaina 19.12.

Tapahtumia ilmoitettiin mukaan kaikista Suomen maakunnista. Kaikki ilmoitetut tapahtumat löytyvät osoitteesta www.suomenkylat.fi/avoimetjoulukylat.

– Luvassa on jälleen joulumarkkinoita ja -myyjäisiä, joululaulutilaisuuksia, tonttupolkuja ja kynttiläkulkueita. Joulukylissä tapahtuu läpi marras- ja joulukuun, joten joulutunnelmaa, herkkuja joulupöytiin ja lahjoja kuusten alle voi käydä hakemassa sadoista eri kylistä koko jouluajan, kertoo tapahtumasta vastaava Suomen Kylät ry:n järjestökoordinaattori Marianne Liitelä .

Avoimet Joulukylät on Suomen Kylien ja maakunnallisten kyläyhdistysten yhteinen ja koko Suomessa toteutettava tapahtumakokonaisuus. Joulutapahtumia järjestävät kylät ovat saaneet käyttöönsä Avoimet Joulukylät -logon sekä erilaisia valmiita kuvituskuvia ja mainospohjia oman tapahtumamarkkinointinsa tueksi.

Vuonna 2022 ensimmäistä kertaa toteutetussa Avoimet Joulukylät -tapahtumassa oli mukana 297 joulutapahtumaa ja niissä oli arviolta yhteensä 51 000 kävijää.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän