Saara Airistolle MM-pronssia ensimmäisissä arvokisoissaan

0
Ensimmäiset MM-kilpailut toivat Saara Airistolle MM-pronssia.

Uusikaupunkilainen Saara Airisto saavutti viime perjantaina MM-pronssia Espanjan Santa Susannassa järjestetyissä fitnessin MM-kilpailuissa.

Airisto kilpaili 21-23 vuotiaiden juniorien avoimessa body fitness -sarjassa. Airiston pronssisijan lisäksi myös kulta ja hopea tuli Suomeen, sillä maailmanmestaruuteen ylsi Meri Pikkala ja hopeaan Vilma Wik.

Kyseessä oli 22-vuotiaalle Airistolle uran ensimmäiset MM-kilpailut. Ennen kisoja Airisto kertoi Uudenkaupungin Sanomien haastattelussa haluavansa nauttia kilpailuista sekä olla tyytyväinen omaan suoritukseen. Lisäksi hän odotti kisaviikosta tulevan hektinen, mutta hieno kokemus ulkomailla.

Laajempi juttu Airiston MM-saavutuksesta tulossa huomenna Uudenkaupungin Sanomien nettisivuille.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän