Uinti-Vakan kolmikko hyvässä vauhdissa Raisiossa

0

Lauantaina 28.10. kisattiin Raision uintikeskus Ulpukassa. Uinti-Vakan uimareista kisoihin osallistuivat Emilia Tähkänen , Tiia Mattila ja Hilma Piitari .

Emilialla (pian 16v) lajeina oli 50 metriä ja 100 metriä vapaauintia sekä 50 metriä rintauintia. Emilia kisasi naisten sarjassa. Parhaiten sujui rintauinti, josta hän nappasikin upeasti omalla ennätyksellään hopeaa. Muut lajit sujuivat myös hienosti, vaikka ei ihan ennätyksiin päästykään. Sijoituksina oli lyhyemmällä matkalla 9. ja pidemmällä matkalla 19.

Tiia, 15, osallistui kahteen lajiin, 100 metriä vapaauintia ja 100 metriä sekauintia. Molemmat lajit menivät upeasti ja omista ennätyksistä jäätiin hyvin vähän. Tiia ui myös naisten sarjoissa molemmat uinnit ja vapaauinnin neljänkymmenen uimarin joukossa sijoitus oli 25. ja sekauinnissa sijoitus upeasti 10.

Hilma, 11, osallistui 100 metrin rintauintiin oman ikäisten sarjassa. Hilma jäi nipin napin omasta ennätyksestä ja sijoitus oli kovatasoisessa kilpailussa hienosti 6.

Seuraavaksi kisataan lyhyen radan Ikäkausimestaruusuinneissa Raisiossa, jossa kisat alkaa jo perjantai-iltana ja päättyvät sunnuntai-iltana. Näihin kisoihin Uinti-Vakasta osallistuu Tiia ja Hilma.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän