Ukilaisjudokoilla aktiivinen viikonloppu

0

Lauantaina kamppailtiin Startti Cup IV -niminen judokilpailu Tikkurilan urheilutalossa. Kilpailu on suunnattu kilpailu-uraa aloitteleville judokoille. Uudenkaupungin judoseura Waseda-Clubista kilpailemassa oli neljän hengen joukkue tukijoukkoineen. Kilpailuiden mitalitilastoissa Waseda-Club sijoittui kahdeksanneksi.

Lahja Lohtaja otteli sarjassa P11 -25,3kg. Lahja voitti yhden ottelun ja hävisi kaksi ottelua. Ensikertaa kilpailemassa ollut Lahja sijoittui lopulta hopealle, ottelijoiden voittojen mennessä niin sanotusti ristiin rastiin.

Elma Lohtaja voitti sarjansa P11 -30,4kg kahdella otteluvoitolla. Jere Mäkinen otteli neljänneksi sarjassa P11 -39,7kg kahdella otteluvoitolla ja kahdella tappiolla. Asta Lohtaja voitti sarjansa P15 -52,9kg kahdella otteluvoitolla.

Samaan aikaan Kurikassa kamppailtiin perinteinen Seibukan Shiai, jonne ukilaisseurasta matkasi neljän hengen joukkue. Ottelevana valmentajana toimi Marko Hiltunen . Kilpailuiden mitalitilastoissa Waseda-Club sijoittui kolmanneksi.

Miki Hiltunen voitti sarjansa P11 -27kg kolmella otteluvoitolla. Samaa kaavaa noudatti Mae Hiltunen , voittaen sarjansa T11 -32kg, myöskin kolmella otteluvoitolla. Milo Hiltunen urakoi tyylipuhtaasti kahdessa sarjassa voittaen kaikki ottelunsa. Sarjavoitto P15 -46kg irtosi kahdella otteluvoitolla ja P15 -50kg -sarjassa neljällä otteluvoitolla.

Myös Marko urakoi kahdessa sarjassa. Miesten -73kg sarjassa Marko eteni finaaliin neljällä otteluvoitolla. Finaalissa Marko johti aluksi ottelua heitosta saamallaan waza-arin arvoisella pisteellä, mutta lopulta vastustaja löysi heittopaikan ja nappasi samalla sarjavoiton.

Veteraanimiesten -90kg sarjassa Marko voitti kaksi ottelua ja hävisi yhden ottelun ja samalla varmisti itselleen päivän toisen hopeamitalin.

– Ottelijoilla oli monipuolista tekemistä ja pisteitä napsittiin pysty- että mattokamppailuissa, sekä vanhoilla että ottelijoilla vielä hionnassa olevilla tekniikoilla. Aktiivinen viikonloppu takana ukilaisjudokoilla. Kaksi joukkuetta oli kilpailemassa, osa väestä oli Maskussa kouluttautumassa ja koti-dojolla harjoitukset pyörivät normaalisti, summasi päivän antia seuran ohjaajana toimiva Marko Hiltunen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän