Ukilaisjudokoille vino pino mitaleita ja kosolti kokemusta

0
Ukilaisjudokoilla oli menestyksekäs kisareissu Maskussa. Kuvasta puuttuu Aino Kuusisto.

Maskun judoseura Maskun Tempo järjesti vuosittaisen nuorille suunnatun judokilpailun MaTe-junnukisan lauantaina 4.11. Sarjamestaruudet ratkottiin Hemmingin liikuntahallissa.

Uudenkaupungin judoseura Waseda-Clubista kilpailuissa oli 19 hengen joukkue tukijoukkoineen. Mitalitilastoissa Waseda-Club sijoittui toiseksi. Joukkueen valmentajana toimi Marko Hiltunen .

Miki Hiltunen voitti kultaa sarjassa -26kg neljällä otteluvoitolla. Mae Hiltunen otteli hopealla sarjassa -30kg kolmella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla. Samassa sarjassa Elma Lohtaja otteli pronssille kahdella otteluvoitolla ja kahdella tappiolla, lisäksi Aino Kuusisto sijoittui neljänneksi yhdellä otteluvoitolla ja kolmella tappiolla.

Neela Salminen otteli hopealle -31kg sarjassa kahdella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla. Nikita Tsabanov voitti -34kg sarjan kolmella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla.

Futura Bellomo haki ottelukokemusta sarjassa -37kg neljän ottelun verran. Jere Mäkinen otteli pronssille sarjassa -38kg voittaen yhden ottelun ja häviten kaksi ottelua.

Daniel Pavlov otteli hopealle sarjassa -41kg yhdellä otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla. Milo Hiltunen voitti neljällä otteluvoitolla sarjan -48kg. Samassa sarjassa Miro Hohtari voitti yhden ottelun ja hävisi kolme ottelua, sijoittuen neljänneksi. Asta Lohtaja voitti sarjan -49kg kolmella otteluvoitolla. Georgi Tsabanov otteli hopealle sarjassa -50kg kolmella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla.

Ella Lahtinen voitti sarjansa -56kg neljällä otteluvoitolla. Anastasiia Vdovina voitti sarjansa -60kg kahdella otteluvoitolla. Veeti Salminen voitti sarjansa -63kg neljällä otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla. Samassa sarjassa pronssille otteli Leo Hero kahdella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla.

Miska Suominen haki ottelukokemusta sarjasta -77kg, voittaen yhden ottelun ja häviten kolme ottelua, sijoittuen neljänneksi. Anton Aniskov otteli hopealle sarjassa P18-77kg voittaen yhden ottelun ja häviten kaksi ottelua.

– Aivan mahtava kilpailupäivä kaikin puolin. Joukkue kannusti kovaan ääneen toisiaan aina vain parempaan suoritukseen. Nauru oli herkässä ja niin onnen- kuin surunkyyneleitäkin nähtiin päivän aikana. Voittaminen on kivaa, mutta häviäminen ei haittaa -mentaliteetilla mentiin ottelusta seuraavaan. Myös tuloksellisesti kilpailureissu oli onnistunut, sitä ei voi kieltää, kertoohan siitä myös 15 mitalin saavuttaminen. Pääasia kuitenkin on, että saadaan nuoret liikkumaan ja mikäs sen parempi tapa on liikkua, kun jyllääminen maailman suosituimman kamppailulajin judon parissa, kommentoi hyväntuulisena seuran ohjaajana toimiva Marko Hiltunen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän