Ukipolikselle rahoitusta äkillisen rakennemuutoksen koordinointiin

0

Varsinais-​Suomen liitto avasi syyskuussa ​rahoitushaun Vakka-​Suomen ja lähialueen äkillisen rakennemuutoksen toimintasuunnitelman toteuttamiseen. Hakuaika on jatkuva,​ mutta ensimmäiset hakemukset pyydettiin toimittamaan lokakuun loppupuolella. Hakuaikaan mennessä saapui kuusi hakemusta.

Äkillisen rakennemuutoksen toimintasuunnitelman nopean toimeenpanon ja kokonaisuuden hallinnan varmistamiseksi ensimmäisenä esitetään rahoitettavaksi koordinaatiohanke. Muiden hankkeiden osalta tavoitteena on käsitellä ne joulukuun maakuntahallituksessa.

Ukipolis Oy:lle myönnetään hankkeeseen ”Koordinaatiohanke Vakka-​Suomen ja lähialueen äkillisen rakennemuutoksen toimintasuunnitelman toteuttamiseen” Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen,​ kansainvälisten hankkeiden valmistelu -​rahoitusta 143 217 euroa.

Hankkeen toimenpiteillä varmistetaan Vakka-​Suomen ja lähialueen äkillisen rakennemuutoksen toimintasuunnitelman toimeenpano ja yhteistyön eteneminen toimintasuunnitelman mukaisesti. Tavoitteena on,​ että Vakka-​Suomeen ja lähialueelle suunnatut ÄRM-​rahoitukset ja niiden avulla käynnistetyt toiminnot hyödynnetään mahdollisimman hyvin ja kattavasti. Koordinaatiohankkeen avulla varmistetaan hankkeiden yhteistyön koordinointi,​ tiedon taltioiminen ja ketterä jakaminen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän