UU 1:llä tiukkoja pelejä Kosken turnauksessa

0
Nelinpeli Porvoon Marathonia vastaan kääntyi ukilaisten voittoon.

Pöytätenniksen 2. divisioonan syyskierroksen toinen turnaus pelattiin lauantaina Koskella, nyt vastaan tuli pääkaupunkiseudun joukkueet Porvoon lisäksi.

Turnaus alkoi UU 1:llä hyvin, vaikka 4–3-häviö tuli Porvoon Marathonille, mutta yksi piste kuitenkin mukaan, joka ratkesi, kun nelurissa Rami Laaksonen ja Patrick Rebholtz voittivat ennalta paljon kovemman parin erin 3–1.

Toisessa pelissä PT Espoon nelosjoukkuetta vastaan Riku Andersson aloitti voitolla viidennessä erässä, Patrick hävisi viidennessä erässä niukasti ja Rami kolmannen pelin selvästi 3–0.

Neljäskin peli meni espoolaisille, kun Patrick hävisi taas viidennen erän niukasti 11–9. Rami oli omassa toisessa pelissään pakkovoiton edessä, jotta olisi mahdollisuus edes pisteeseen. Vastustaja oli kuitenkin 3–1 parempi ja PT Espoolle voitto 5–1.

Seuraavaksi vastaan tuli TIP-70, neljän kaksinpelin jälkeen tilanne oli 2–2. Tässä voi spekuloida, kun Rami hävisi pelinsä 3–2, vaikka johti peliä erin 2–0 ja kolmattakin erää, mutta niin vain kävi, että kun menetät erän, jota hallitset, menetät koko pelin.

Loput kolme peliä meni vastustajille nelinpeli mukaan lukien. Tulos 5-2 PT Espoolle. Tällä tuloksella ratkaistiin, se että ylempi jatkosarja jäi haaveeksi UU:lle.

Viimeisessä pelissä vastaan tuli Wega 5. UU:lle voitto 5–0. Kolme ensimmäistä peliä UU:n pelaajille niukasti erin 3–2. Kaksi seuraava selvemmin 3–0 ja 3–1. Jännittäviä vaiheita oli tässäkin, vaikka lopulta kaikki pelit kääntyivät UU:lle.

Kaiken kaikkiaan nousijajoukkue voi olla tyytyväinen syksyynsä, vaikka keväällä jatketaankin alemmassa loppusarjassa. Pistesaldo on kuitenkin hyvä ja varsinkin Riku on parantanut peliään vaan vastustajien kovetessa, samoin Patrick.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän