Vakka-Suomen musiikkiopistossa alkavat muutosneuvottelut – Alle viisi työpaikkaa uhattuna

0

Vakka-Suomen musiikkiopistossa alkavat muutosneuvottelut. Asiasta päätti Laitilan kaupunginhallitus maanantai-iltana.

Tuotannollisin ja taloudellisin perustein käynnistetyt muutosneuvottelut koskeva koko musiikkiopiston 22 työntekijän henkilökuntaa. Mahdollisia toimia ovat toimenkuvan muutokset, lomautukset ja irtisanomiset. Työnantajan arvion mukaan vähennystarve on alle viisi työntekijää.

Musiikkiopiston antama opetustuntimäärä on vähentynyt vuodesta 2020 alkaen. Tähän ei ole yhtä selittävää syytä, vaan monen tekijän vaikutus, muun muassa oppilasmäärän väheneminen.

Musiikkiopisto toimii koko Vakka-Suomen alueella ja sen osakaskuntia ovat Laitila, Uusikaupunki, Pyhäranta, Vehmaa, Taivassalo ja Kustavi. Kunnat ovat keskenään sopineet, että Laitilan kaupunki toimii opetuksen järjestäjänä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän