Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtajaehdokkaat esittäytyvät Vakka-Suomessa

0
Toni Forsblom Naantalista, Mikko Rantanen Turusta ja Stina Siikonen Salosta ovat ehdolla Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi.

Toni Forsblom Naantalista, Mikko Rantanen Turusta ja Stina Siikonen Salosta ovat ehdolla Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi.

Varsinais-Suomen Yrittäjät valitsee vuosikokouksessaan 7. joulukuuta aluejärjestölle uuden puheenjohtajan.

Forsport Oy:n yrittäjä Toni Forsblom on Naantalin kaupunginhallituksen puheenjohtaja, Rasekon valtuuston puheenjohtaja, Varhan valtuuston ja hallituksen jäsen ja Turun seutukuntayhtymän hallituksen jäsen.

– Näen hyvän yhteistyön ja vahvan edunvalvonnan aluejärjestön työssä ydinasioina, ja haluan kehittää niitä entisestään. Yrittäjien välinen yhteistyö sekä yrittäjien, paikallisyhdistysten, kuntien ja aluejärjestön välinen yhteistyö ovat avaintekijöitä muuttuvassa toimintaympäristössä, sanoo Forsblom.

Monialayrittäjä Mikko Rantanen on Turun Yrittäjien puheenjohtaja. Lisäksi hän on Turun seudun yrityspalveluyhdistyksen asiantuntijajäsen. Shift ry:n hallituksen ja Turun ydinkeskustayhdistyksen hallitusten jäsenyys päättyy vuoden 2023 loppuun.

– Olen vahvasti verkostoitunut alueellisesti ja kansallisesti ja minulla on vahvaa talous- ja hallitusosaamista – myös nuorten yrittäjien parista. Minulla on päivittyvä näkemys siitä mitä nuoret haluavat. Lisäksi minulla on monialaista näkemystä ja kokemusta niin perinteisiltä kuin uudemmiltakin yrittämisen aloilta, Rantanen sanoo.

Koolle Oy:n yrittäjä Stina Siikonen on toimintansa aloittavan Salon Alueen Yrittäjät ry:n puheenjohtaja, Varsinais-Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja sekä Suomen Yrittäjien valtuuston jäsen. Siikonen on Salon kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen varajäsen sekä kaupunkikehityslautakunnan jäsen. Lisäksi hän toimii paikallisen Leader-ryhmän, Ykkösakselin hallituksessa.

– Istuvana varapuheenjohtajana minulla on erinomainen kuva aluejärjestön tilanteesta niin talouden kuin yrittäjien edunvalvontatyön osalta. Olen vahva viestijä ja puheenjohtajana vastuuta jakava. Uskon näistä olevan hyötyä järjestön ja hallitustyön kehittämisessä sekä asiaamme esiin saamisessa. Siikonen sanoo.

Tehtäviin ehdolle voi ilmoittautua vielä vuosikokouksessa. Lisäksi valitaan hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle, sekä hallituksen varapuheenjohtajat.

Varapuheenjohtajaksi ovat ilmoittautuneet ehdolle: Salla Axelin Paimiosta sekä Ville Manner Loimaalta.

Hallitukseen ovat ilmoittautuneet ehdolle: Sami Elmeranta, Teija Leino, Sarianne Mäkelä, Annika Rahtu, Jutta Schwela ja Janne Uoti.

Varsinais-Suomen Yrittäjät järjestää marraskuussa maakuntakierroksen, johon sisältyy yritysvierailuja sekä puheenjohtajaehdokkaiden paneeli. Vakka-Suomen paneeli on tiistaina 28.11. kello 18 Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalla.

– Kiertueella luottamushenkilömme ja jäsenyrittäjät pääsevät tutustumaan erityisesti puheenjohtajaehdokkaisiin ja näiden linjauksiin paikallislehtien päätoimittajien johdolla, kehittämispäällikkö Inkeri Sundberg kertoo.

Ehdokkaita tentataan muun muassa vaikuttamisen ja edunvalvonnan ajankohtaisista kysymyksistä.

Puheenjohtajaehdokkaiden lisäksi paikalla ovat varapuheenjohtajaehdokkaat sekä hallituksen jäsenen ehdokkaat, joilla on luvassa paneelin lopuksi lyhyt esittelyvuoro.

Tilaisuus striimataan suorana Varsinais-Suomen Yrittäjien Facebook-sivuille.

Laitilassa paneelikeskustelun puheenjohtajana ja vetäjänä toimii Uudenkaupungin Sanomien ja Laitilan Sanomien päätoimittaja Teija Uitto .

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän