Venla Tuominen mitali-iskussa Roomassa

0
Venla Tuominen saavutti tuplapronssia sekä kullan kahdessa Roomassa järjestetyissä jujutsukilpailuissa.

Uudenkaupungin Kamppailu-Urheilijoita edustava Venla Tuominen oli mitali-iskussa Italian Roomassa. Kahdessa erillisessä brasilialaisen jujutsun kilpailussa Italian pääkaupungissa Tuominen voitti yhden kultamitalin sekä kaksi pronssista mitalia.

25. lokakuuta järjestetyissä Rome International Open -kilpailussa Tuominen voitti kultaa oman painoluokkansa sinivöisten sarjassa. Kakkoseksi jäi kanadalainen Teghan Hume.

Samalla viikolla 26.-29. lokakuuta järjestetyissä kansainvälisen brasilialaisen jujutsuliiton No-Gi European Open kisoissa Tuominen saavutti sinivöisissä sekä omassa painoluokassaan että avoimessa sarjassa pronssimitalin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän