Yöllinen ajokielto Ajurinkujalle – Alueen asukkaita häiritsee ympärivuorokautinen liikenne

0
Ajurinkujan, Hakulintien ja Zachariasseninkadun päihin tulee yölliset ajokieltomerkit.

Kaupunki on saanut palautetta Ajurinkujan varren asukkailta siitä, että yöllinen jatkuva liikenne häiritsee nukkumista. Tämä liittyy ympäri vuorokauden auki olevaan vähittäiskauppaan ja muuhun liikennekäyttäytymiseen alueella. Kaupungin mukaan kyseessä on kohtuuton haitta Ajurinkujan varren asukkaille, joten liikennettä lyhyellä hiekkakadunpätkällä rajoitetaan.

Kaupunki toteaa, että Ajurinkuja ei ole liikenteellisesti välttämätön reitti muille kuin alueen asukkaille, eikä se ole myöskään rakenteellisesti kokoojakatu. Ajoa siis rajoitetaan yöaikaan siten, että Ajurinkujan kumpaankin päähän asennetaan moottorikäyttöisten ajoneuvojen ajokielto, joka on voimassa kaikkina viikonpäivinä kello 22–06.

Ajokiellon yhteyteen asennetaan lisäkilpi, jossa lukee: Asuinkiinteistöille ajo sallittu. Ajokieltomerkit laitetaan myös Hakulintielle välillä Ajurinkuja–Zachariasseninkatu. Päätöksen asiasta on tehnyt Uudenkaupungin kaupunginarkkitehti Leena Arvela-Hellén .

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän