Putkirikko Alisellakadulla – katuosuus katkaistu liikenteeltä

0
Uudenkaupungin Vedelle tuli jouluruuhkaa, kun Alisellakadulla hajosi vesiputki.

Alisenkadun alkupäässä havaittiin torstaina vesijohtovuoto. Uudenkaupungin vesihuolto joutui katkaisemaan vedenjakelun Vakka-Suomenkadulta ja Nordströminkadulta korjaustöiden ajaksi, mutta nyt vettä pitäisi jo tulla kaikille väliaikaisella vedenjakelulla.

Vuotopaikka saatiin paikannettua Vakka-Suomenkadun ja Blasieholmankadun väliselle Alisenkadun osuudelle, josta on katkaistu liikenne korjaustöiden ajaksi.Kaupungin vesihuoltopäällikkö Kim Westerholmin mukaan vesijohtovuoto on nyt suljettu, mutta sitä ei ole vielä korjattu.

– Kaivoimme torstaina rikkoontuneen venttiilin esiin, jotta saimme suljettua vuotavan vesijohdon. Kaivoimme vuotopaikkaa esiin useammasta kohdasta, joten kyllä tässä on töitä saanut tehdä, Westerholm kertoo.

Vesijohtovuodon takia ainakin yhden kerrostalon kellariin on vuodon takia valunut vettä ja sitä on pumpattu pois.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän