Senja Siivonen Tyttöleijonien matkassa MM-kisoihin

0
Senja Siivonen siirtyi täksi kaudeksi Rauman Lukosta Team Kuortaneen riveihin. Arkistokuva: Ari Anteroinen

Uudenkaupungin Jää-Kotkien kasvatti Senja Siivonen valittiin Suomen alle 18-vuotiaiden MM-joukkueeseen. Kisat alkavat loppiaisena Sveitsin Zugissa.

Vasta 15-vuotias Siivonen on pelannut tällä kaudella Naisten Liigassa Team Kuortaneen joukkueessa 20 ottelua tehoin 1+2.

Alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa hyökkääjä on pelannut yhdeksässä ottelussa.

Joukkueessa on mukana myös kaksi Laitilan Jyskeen kasvattia. Vasta 14-vuotias Tinja Tapani edustaa edelleen Jyskettä. 17-vuotias Amanda Julkunen pelaa puolestaan Naisten Liigaa Turun Palloseuran riveissä.

Suomi tavoittelee 14.1. päättyvässä turnauksessa mitalia.

– Meillä on tasainen, hyvin sitoutunut ja kurinalainen joukkue, päävalmentaja Mira Kuisma kuvailee Tyttöleijonien MM-ryhmää leijonat-fi-sivustolle.

Ryhmä on uudistunut paljon viime tammikuun MM-kisoista. Vain viidellä mukaan valitulla pelaajalla on aiempaa kokemusta arvokisoista.

Suomi kohtaa avausottelussa Tshekin lauantaina 6.1. kello 13 alkavassa ottelussa. Alkusarjassa joukkue kohtaa myös Saksan ja Kanadan. Pudotuspelit alkavat torstaina 11.1. Suomen alkusarjan ottelut sekä molemmat välierät ja mitalipelit näkyvät suorina lähetyksinä TV5-kanavalla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän