Kaavamuutos mahdollistaisi Työveneelle uuden hallin

0

Uudenkaupungin Työvene Oy:llä on tarvetta uudelle kokoonpanohallille telakan alueella. Yhtiöllä on vuokrattuna Telakkatiellä tontti, mutta siihen ei ole mahdollista sijoittaa tarvittavan kokoista hallia.

Kaupunki ja Työvene ovat selvittäneet yhdessä vaihtoehtoja uuden hallin paikaksi, mutta vaihtoehtoja on vähän, koska tarvittava halli on melko suuri ja uuden hallin on sijaittava lähellä nykyistä telakka-aluetta.

Kaupunki omistaa Telakkatien varrella tontin, jolle halli olisi mahdollista rakentaa. Tontti on asemakaavassa merkitty autopaikkojen korttelialueeksi, joten hallin sijoittaminen tontille vaatisi asemakaavan muutoksen.

Asemakaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa hallin toteuttaminen siten, että suunnittelussa huomioidaan telakan alueen pysäköintijärjestelyt ja kulkeminen Telakkatie 3:n ja 5:n tonteille.

Torstaina kokoontunut kaupunkisuunnittelujaosto päätti, että asemakaavan muutos voidaan käynnistää alueella. Lisäksi osallisia kuullaan osallistumis- ja arviointisuunnitelmalla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän