Kulttuurirahasto jakaa apurahoja kulttuuritoimintaan Ugissa

0

Suomen Kulttuurirahaston Varsinais-Suomen rahasto tukee varsinaissuomalaista tieteellistä tutkimusta, taiteellista työtä sekä kulttuuritoimintaa lähes 1,5 miljoonalla eurolla tammikuun haussa jaettavilla apurahoilla. Apurahoja myönnetään yksityishenkilöille, työryhmille ja yhteisöille.

Kulttuurirahasto on yksityinen säätiö, jonka pääoma on kertynyt testamenteista ja lahjoituksista. Kulttuurirahastolla on 900 lahjoittajiensa nimeä kantavaa nimikkorahastoa, joista jaetaan apurahoja lahjoittajien toivomiin tarkoituksiin

Uudenkaupungin kaupunkivaltuusto päätti kaupungin 400-vuotisjuhlavuonna perustaa Kulttuurirahaston Varsinais-Suomen rahastolle Uusikaupunki 400 -juhlavuoden rahaston, josta jaetaan apurahoja kaupungissa tapahtuvaan kulttuuritoimintaan.

Juhlavuoden rahasto on mukana tämän vuoden hakukierroksella, jolloin siitä jaetaan 15 000 euroa kaupungissa tapahtuvaan tai uusikaupunkilaisille suunnattuun kulttuuritoimintaan. Rahaston jakamista apurahoista päättää alueellinen hoitokunta, joka edustaa monipuolisesti rahaston toiminta-alueen taiteen, tieteen, yhteiskunnan ja talouselämän asiantuntemusta.

Apurahojen hakuaika alkaa 22. tammikuuta ja hakuaikaa on 9. helmikuuta kello 16 asti. Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta Suomen Kulttuurirahaston verkkosivuilta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän