LiikU talvella -kampanja käynnistyi – osallistua voi vaikka potkukelkalla

0
Ladut kutsuvat nyt hiihtäjiä. Liikuntakampanjassa voi toki liikkua muillakin tavoin.

LiikU Talvella -kampanja (vanha Talviliikkuja) järjestetään 10.1.–31.3. ja kirjauksia voi tehdä seuraavista talven ulkoliikuntalajeista: hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily ja maastopyöräily sekä soveltava liikunta. Huono talvi tai lumitilannekaan ei estä osallistumista ja osallistua voi omien kilometritavoitteiden mukaan.

Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Pääsääntöisesti kirjaukset tehdään sovelluksen kautta, joka lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin. Nettisivuilta voi tarkistaa kuntien suoritusmäärät reaaliajassa.

Paperisia liikuntakortteja saa Uudenkaupungin uimahallista tai palvelupiste Passarista, mikäli mobiilisovelluksen kokee haasteellisena. Liikuntakortit palautetaan edellä mainittuihin paikkoihin torstaihin 4.4.2024 mennessä.

LiikU talvella -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Play- tai App Store -mobiilikaupoista ja se löytyy myös nettiversiona. Tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/liikutalvella.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän