Muistojen bulevardi -konsertti johdattelee ikivihreiden sävelten pariin

0
Jouni Somero saapuu pitkästä aikaa konsertoimaan Uuteenkaupunkiin.

Tammikuussa 2012 alkoi Yle radio 1 :n kanavalla ohjelma Muistojen bulevardi . Siitä on tullut kymmenessä vuodessa kanavan suosituin ja kuunnelluin ohjelma. Kuuntelijat ovat pääasiassa yli viisikymppisiä, mutta nostalgia puree kaiken ikäisiin kuulijoihin. Laila Kinnunen , Olavi Virta , Carola , Seija Simola , Katri Helena , Reijo Taipale ja monet muut aikansa kotimaiset tähdet saivat laulettavikseen kansainvälisiä suuria hittejä suomeksi käännettyinä.

Nämä laulut kuuluvat myös Anna-Claudia ja Jouni Someron suosikkeihin. Isä-tytär-duo antoi ensimmäiset kokonaiset konserttinsa syksyllä 2021 ja ne olivat suuria menestyksiä.

Jouni on tehnyt pitkän ja mittavan uran konserttipianistina ja on tullut tunnetuksi myös sanavalmiina ja hyvän huumorin juontajana, joten hän kertoilee konsertin ohjelmasta.

Anna-Claudia on hurmannut eläytyvällä ja puhuttelevalla esiintymisellään jo useissa konserteissa sekä yksityistilaisuuksissa. Myös hänen kaunisväristä ääntään ja synnynnäistä karismaansa on lehtiarvioissa kiitelty.

Konsertissa on tarjolla nostalgian ystäville hienoa musiikkia ja upeita ikivihreitä.

Muistojen bulevardi kuullaan kulttuurikeskus Crusellissa sunnuntaina 18.2. klo 15. Lippuja konserttiin ennakkoon Crusellista tai Lippupisteen myyntikanavista. Lippuja myös ovelta tunti ennen konsertin alkua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän