Ringetessä B-nuorilla neljän pisteen viikonloppu

0

UJK:n naiset hävisivät viikonloppuna ringeten SM-karsintasarjan pelissä Espoolle, mutta UJK:n ja Jyskeen yhteinen B-nuorten joukkue voitti molemmat pelinsä ja jatkaa ykkössarjan kärjessä.

Naiset voittivat Kiekko-Espoon joulukuussa kotonaan tiukan pelin jälkeen maalilla, mutta sunnuntaina laukauksista puuttui teho ja kotijoukkueen maalivahti joutui antautumaan vain kerran.

Kiekko-Espoo johti ottelun puolivälissä 3–0. Emma Usvala rikkoi UJK:n kuparisen kolmannen erän lopulla, mutta se ei juuri lohduttanut, kun kotijoukkue teki päätöserässä vielä kaksi. Loppunumerot siis 1–5.

UJK:lle kirjattiin ottelussa yhteensä 55 laukausta, joista maalivahdin torjuttavaksi meni 44, maaliin kuitenkin vain yksi. Kotijoukkue hallitsi kyllä lievästi, sillä sille tilastoitiin 72 laukausta.

Sarjassa on nyt lyhyt tauko. UJK kohtaa seuraavaksi LuKin viikkopelissä kotonaan tiistaina 30.1. ja lauantaina 3.2. BR Akatemian myös kotonaan. Luvassa on tasaisia koitoksia, silla LuKi on sarjassa pisteen ja BR A kaksi pistettä UJK:n edellä.

B-nuoret pelasivat lauantaina Nokialla ja sunnuntaina kotipelin Uudessakaupungissa. Nokialta irtosi helposti selvä voitto lukemin 8–4, mutta Tikka pisti hyvin hanttiin jopa johtaen päätöserässä, mutta U/J:n kiri toimi ja pisteet jäivät kotiin numeroin 4–3.

Nokialla U/J karkasi reilussa erässä jo 5–0-johtoon. Kotijoukkue piristyi toisella puolikkaalla hieman, mutta ei tosissaan uhannut U/J:n voittoa.

Ellen Rissanen , Lotta Grönros ja Tytti Suominen tekivät kaksi maalia, Aada Tahkoniemi ja Aino Grönros yhden.

Tikkakosken Tikka on sarjajumbo ja saanut vain kaksi tasapelipistettä, mutta se pisti U/J:n todella tiukoille.

Puolivälissä U/J johti maalilla, mutta vieraat kirivät aivan kolmannen erän lopun pikamaaleilla maalin edelle.

Päätöserään U/J sai kehitettyä hurjan kirin, laukauksia vieraiden maalia kohti tehtiin yli 20. Kaksi niistä löysi tiensä maalin asti ja se riitti pisteisiin, kun oma maalin pysyi puhtaana.

U/J:n maaleista vastasivat Lotta ja Aino Grönros tasapuolisesti, kaksi osumaa kummallekin.

U/J jatkaa sarjajohdossa. NSR on jo neljä pistettä perässä, mutta sillä on pari rästiottelua. Joukkueet kohtaavatkin seuraavaksi sarjan kärkiottelussa Uudessakaupungissa 4. helmikuuta.

Jussi Arola

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän