Ugin Lidlin laajennus jäissä – suunnitelmaa ei ole vielä haudattu

0
Lidl avasi myymälän Uuteenkaupunkiin vuonna 2003.

Uudenkaupungin Lidliä ei olla laajentamassa, ainakaan ihan lähiaikoina. Toisin olisi voinut kuvitella, koska vuoden 2022 lopulla kaupungissa puuhattiin Lidlin tontin asemakaavamuutosta. Levysepänkadun kaavamuutoksella oli tarkoitus taata se, että Lidl -ketju voisi rakentaa tontille uuden liikerakennuksen hieman eri paikkaan kuin vanhan liiketilan.

Uudeksi rakennukseksi suunniteltiin noin tuhat neliötä nykyistä suurempaa, joten Lidlin tonttia oli kasvatettava kaupungin omistamalle puisto- ja suojaviheralueelle. Siksi kaupungissa hyväksyttiin asemakaavamuutos.

Nyt Lidlin viestinnästä kerrotaan, että kauppaketju hahmottelee erilaisia vaihtoehtoja Uudenkaupungin myymälähankkeen toteutukselle. Lidl omistaa Uudessakaupungissa olevan liiketilansa tontin.

– Tulevaisuutta ajatellen meillä on edelleen suunnitelmia viedä hanketta eteenpäin, mutta tällä hetkellä se ei ole ajankohtaista. Vuonna 2017 remontoitu myymälä palvelee uusikaupunkilaisia asiakkaitamme mainiosti, Lidlistä viestitetään.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän