UJK:n voittoputki venyy

0

Jää-Kotkien voittosarja jatkuu miesten jääkiekon IV-divisioonassa. Tiistaina kaatui Kupittaalla Turun Kisa-Veikot maalein 4–6 (2–3, 1–1, 1–2).

Vasta kauden toisen ottelunsa UJK:ssa pelannut Ville Alppi oli ottelun tehokkain pistein 1+2. Alpin maali syntyi tyhjään maaliin ajassa 58.47.

Eevert Lastula (1+1) ja Mikael Lehtovirta (0+2) keräsivät kaksi pistettä. Maalin tekivät myös alivoimalla osunut Joona Uusitalo , kauden avausmaalinsa iskenyt Ossi Rantanen , Kasper Hirvasoja ja Niko Koski . Uusitalo johtaa pistepörssiä pistein 5+6, kun otteluita on pelattu neljä.

Runkosarjaa on jäljellä vielä kaksi ottelua. UJK vierailee Merikarvialla 17.2. ja kohtaa kotonaan Mean Machinen 24.2. Sen jälkeen ovat edessä pudotuspelit, joissa UJK on vahvasti menossa suoraan välieriin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän