Ukilaisjudokat käynnistivät kevään kilpailukauden Tampereella

0
Ukilaisjudokat vuoden ensimmäisissä judokilpailuissa Tampereella.

Tesoman palloiluhallilla järjestettiin vuoden ensimmäiset judokilpailut. Aamulla nuoremmat ikäluokat kisasivat Kirves Shiain sarjavoitoista ja päivemmällä vanhemmat ikäluokat Samurai Cup 1 -kilpailussa. Kilpailuihin osallistui noin 250 judokaa ja otteluita käytiin päivän aikana lähes 400 kappaletta.

Uudenkaupungin judoseura Waseda-Clubia oli edustamassa kahdeksan hengen joukkue huoltajineen. Ottelevana valmentajana kilpailumatkalla toimi Marko Hiltunen .

Miki Hiltunen aloitti joukkueen kilpailupäivän ottelemalla sarjassa P11-27kg neljä ottelua. Miki voitti kaksi ja hävisi kaksi ottelua sijoittuen pronssille.

Neela Salminen otteli T11-32kg sarjassa neljä ottelua, joista voitti yhden. Mae Hiltunen kamppaili sarjassa T13-32kg voittaen kaksi ottelua ja häviten yhden ottelun, sijoittuen hopealle.

Daniel Pavlov otteli sarjassa P15-42kg voittaen yhden ja häviten kaksi ottelua, sijoittuen pronssille. Milo Hiltunen kamppaili hopealle sarjassa P15-46kg kahdella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla.

Ella Lahtinen otteli omaa normaalia painoluokkaansa raskaammassa, eli T15+63kg sarjassa podiumin korkeimmalle paikalle kahdella otteluvoitolla. Veeti Salmisen saldoksi sarjassa P18-66kg yksi otteluvoitto ja kaksi tappiota.

Marko Hiltunen kamppaili miesten -73kg sarjan mestaruuteen viidellä otteluvoitolla. Finaalissa Marko kohtasi Tampereen judon nuoren Saku Määtän , jonka meriittilistalla on muun muassa viime vuoden nuorten SM-hopea. Marko voitti ottelun kuristuksella.

– Kevään kilpailukausi on nyt avattu ja mallikkaastihan se lähti käyntiin. Joukkueelta nähtiin monipuolisia tekniikoita niin heittojen, sidontojen, kuin kuristustenkin muodossa. Jokaiselle ottelijallemme tuli vähintäänkin yksi otteluvoitto, mikä on aina kelpo suoritus kamppailulajeissa. Mestaruuksia saatiin kotikaupunkiin kaksi kappaletta ja hienosti myös himmeämpää jalometallia, sekä tärkeää ottelukokemusta, kertoi seuran ohjaajana toimiva Marko Hiltunen pitkän kilpailupäivän jälkeen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän