Hainaisille romahdus romurallissa

0

Ei kaunista. Ei pelillisesti, eikä lopputuloksen puolesta. Korihaiden naisille sunnuntain kotiottelu oli erittäin tärkeä, jotta viimeisellä sijalla samassa lohkossa oleva Pantterit ei nousisi tasapisteisiin. Ottelu lähti heti alussa väärille urille, eikä haiparvi saanut tahtia muutettua kuin hetkellisesti. Murheellinen korisnäytelmä päättyi Panttereiden selvään voittoon lukemin 66–93.

Ensimmäinen puoliaika oli värikästä kaikin puolin. Harvinaisen rajut otteet rikkoivat silmäkulmia, huulia ja nilkkojakin vääntyi. Kiihkeässä tunnelmassa kuraa saivat myös oikeudenjakajat ihan katsomosta asti.

Panttereiden huikea heittopeli auttoi joukkueen kymmenen pisteen karkumatkalle, jonka petokala kavensi neljään pinnaan (39–43) puoliaikaan mennessä.

Toisen neljänneksen hyvä fiilis ei kantanut lainkaan tauon jälkeen. Pantterit tulitti edelleen tarkasti ja tsemppasi joka tilanteen kovempaa. Korihaiden naisten perisynti nousi pintaan. Kun mennään vastavirtaan, ilmeet muuttuvat liian vakaviksi.

Joukkueesta puuttuvat ne pelaajat, jotka tuovat auringon vaikeisiin hetkiin. Hyökkäyspeli muuttui yksin puskemiseksi ja tuska vain lisääntyi.

– Tällaisella pelityylillä meidät saa pois tasapainosta. Peli-ilo katosi, eikä vain jaksettu pelata omaa peliä, pettynyt päävalmentaja Timo Korpijärvi harmitteli.

Vastustajalta yhden pelaajan hurmos siivitti kaikkia. Kyseinen pelaaja on tottunut tekemään viisi pistettä peliä kohti ja nyt hän nakkasi uskomattomat seitsemän kolmosta sisään. Hurja lukema ja vertailuna todettakoon, että koko Korihaiden joukkue sai vain kolme heittoa korisukan läpi kaaren takaa.

Rajun tällin avauspuolikkaalla saanut Iida Korpijärvi kasasi korkeimman pinnamäärän eli 18, vaikka ei päässyt kunnolliseen lentoon tauon jälkeen. Joukkueen nuorin Iida Lalla (10/9) kahmi mukavat tehot. Iiris Kuusjärvi oli jälleen näkyvin, kun puhutaan taisteluilmeestä. Kuusjärvi pussitti kahdeksan pinnaa.

Tiivis tahti jatkuu ja ensi viikonloppuna on pelipaidat päällä Espoossa. Hongan kakkosjoukkue on kolmantena samassa lohkossa, mutta jäi ukilaisten jyrän alle Pohitullissa. Honka hakee nyt revanssia kotikentällään.

Juha Laine

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän