Mä maalaispoika oon

0
Remu toimii hiirivahtina kotitalossaan Kalannissa.

Olen Laitilasta kotoisin oleva, nykyinen kalantilainen maatiais- ja maine coon-rotukissa nimeltä Remu. Olen pian 6-vuotias komea poika ja asun vanhassa puutalossa yhdessä ”vanhempieni” kanssa. Kesäisin keittiön ikkunan takana oleva omenapuu on täynnä pikkulintuja, joiden elämää seuraan mielelläni ikkunan takaa. Talvisin minulla on myös tärkeä tehtävä. Toimin vanhan talomme hiirivahtina. Minulla on äärimmäisen hyvä näkö ja tarkka kuulo. Tarkkasilmäisimmät huomaavatkin, että korvieni päissä ovat lisäksi myös pehmeät tupsut. Tämä on maine coon -rodulle varsin yleistä.

Tämä lemmikuva palkitaan pienellä palkkiolla yhteistyössä Lemmikkipuodin kanssa. Palkkio on luvassa vielä yhdelle lemmikkikuvalle. Sen jälkeen julkaistavista lemmikkikuvista ei saa palkkiota.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän