Mea Toivonen pitää”reenaamisen meiningistä”

0
Mea Toivonen ei pidä mansikoista, mitä välillä kummeksutaan.

Milloin ja miksi aloitit urheilun?

– Olen aloittanut ihan pienenä nappulakisoissa, muistaakseni 2-vuotiaana sekä urheiluleikkikoulussa. Äiti vei paikasta toiseen, kun ei itse noin pienenä urheilusta sinänsä mitään ymmärtänyt. Toki kilpailuhenkinen olin jo aivan pienestä pitäen.

Mikä on paras urheilumuistosi?

– Niitä on tosi monia, mutta parhaimpia ovat kun pääsin juoksemaan Paavo Nurmi Junior Gamesin T13 sarjan 60m finaalin aikuisten Paavo Nurmi Games -kisojen yhteydessä. Toinen on kun voitin ensimmäisen SM-mitalini Lahdessa T14 keihäänheitossa.

Missä olet mielestäsi hyvä, missä on kehitettävää?

– Urheilussa olen hyvä treenaamaan, koska into tekemiseen on kova. Jos pitää sanoa jokin urheilun osa-alue niin voimassa on vähiten kehitettävää. Eniten kehitettävää on henkisellä puolella, se että saisi h-hetkellä sen parhaimman itsestään ulos.

Kuka on esikuvasi?

– Urheilussa katson paljon naisottelijoita, kuten Katarina Johnson-Thompson sekä Anna Hall , mutta myös aitajuoksijoita Nadine Visser ja Femke Bol . Miehistä ottelija Kevin Mayer . Myös uransa jo lopettanut ottelija Jessica Ennis-Hill on suuren ihailun kohteena.

Mikä on tylsintä treeneissä?

– Treeneissä tylsintä on ehkä odottaminen. Olen nopeasti tylsistyvä ihminen, joten tykkään kun treenissä on ”reenaamisen meininkiä”. En osaa sanoa mitään suoranaista harjoitusta tai harjoitetta mikä olisi jotenkin tylsä. Mutta sanotaan, että hidastempoiset treenit ovat hieman tylsempiä kuin nopeatempoiset.

Kerro jotain erikoista itsestäsi

– En pidä mansikoista. Ihmiset ihmettelevät tätä tosi paljon.

Mikä on unelmasi elämässä?

– Unelmani elämässä on saavuttaa asettamani tavoitteet urheilussa ja perustaa perhe jossain kohtaa tulevaisuudessa.

Mikä on paras paikka Ugissa?

– Ugissa parhaita paikkoja on tietenkin urheilukenttä kesäisin sekä hyvät metsäpolut ja pururadat. Talvisin paras paikka on Saarniston ja Sorvakon hiihtoladut

Mikä on suosikkielokuvasi?

– Olen elokuvien ja sarjojen suurkuluttaja, joten mahdoton sanoa jotain yhtä suosikkia mutta yksiä hyviä ovat Pearl Harbor , Titanic ja 007 -leffat

Mitä olet mieltä Neon 2:n musiikista?

– Saa huonommankin päivän kääntymään paremmaksi. Tuo hyvää ja positiivista mieltä.

Mea Toivonen


Ikä: 19

Laji: Yleisurheilu

Seura: Uudenkaupungin Kenttäkarhut

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän