Yhden pisteen ringetteviikko

0
Tytti Suominen (11) teki kaksi maalia sekä naisten että B-nuorten pelissä. Tässä syntyy etunurkalta 5-5 tasoitusmaali BR Akatemiaa vastaan.

UJK pelasi viikon aikana kaksi kotiottelua ringeten SM-karsintasarjassa. Tiistain pelissä Luvian LuKi-82 kuittasi kolmen viikon takaisen kotitappionsa ja voitti 5-2, lauantaina UJK tasasi pisteet vauhdikkaassa pelissä 5-5 tuloksella BR Akatemian kanssa. B-nuorten ykkössarjan kärkipelissä Laitilassa UJK:n ja Jyskeen yhteisjoukkue kärsi tappion.

LuKi-pelin alkupuoli oli vähämaalinen. Vieraat osuivat kerran toisessa erässä, UJK ei ottelun puoliväliin mennessä ollut saanut maaliakaan, vaikka torjuntoja vieraiden maalivahdille oli reilusti yli 20.

Kolmannessa erässä kumpikin osui kerran, mutta päätöserä oli vieraiden. Kolme maalia UJK:n yhtä vastaan tiesi pisteiden karkaamista Luvialle.

UJK:n maalit tekivät Kaisa Lehtovirta ja Emmi Ranta , maalissa Emilia Kallio torjui 40 laukausta, kymmenen enemmän kuin vastustajan maalivahti.

Jos tiistaina maalit keskittyivät loppuun, lauantain pelissä oltiin alussa tehokkaita. Johtoasema vaihtui useaan kertaa ja puolivälin koppitauolle mentiin tasalukemissa 4-4.

BR A onnistui kolmannen erän alussa tekemään maalin, mutta sen jälkeen UJK pyöritti lähes koko loppuerän. Tuloksena oli vain tasoitusmaali vaikka paikkoja oli useampaankin.

Päätöserässä osat vaihtuivat ja nyt vieraat hallitsivat. Kummassakin päässä puolustus kuitenkin blokkasi hyvin ja maalivahdit hoitivat loput eikä maaleja nähty.

UJK:n maaleista Tytti Suominen teki kaksi, Pihla Suominen, Kaisa Lehtovirta ja Emmi Ranta yhden.

UJK on sarjan kymmenen ottelun jälkeen kuuden joukkueen karsintasarjan peränpitäjänä, mutta vain kaksi pistettä perässä sijoilla 3, 4 ja 5 olevia. Haukat ja Jyske ovat jo karanneet tältä kolmikolta kymmenen pisteen päähän.

UJK kohtaa seuraavaksi 9.2 Laitilassa Jyskeen, 17.2 kotihalliin saapuu Kiekko-Espoo.

B-nuorten ykkössarjassa U/J kohtasi sunnuntaina sarjan kärkikamppailussa Nurmijärven NSR:n. NSR karkasi alussa johtoon ja kesti U/J:n loppukirin.

Puolivälissä NSR johti 3-0, U/J onnistui kavennuksessa heti kolmannen erän alussa, mutta päätöserässä NSR karkasi uudelleen kolmen maalin johtoon. U/J teki lopussa kaksi maalia mutta pisteet matkasivat vieraiden mukana 5-3 voitolla.

Tytti Suominen teki tässäkin pelissä kaksi maalia, U/J:n kolmannen iski Emma Usvala . Vieraiden maalivahdilla oli kiireinen ottelu, yli 60 torjuntaa, kun U/J:n maalissa Monika Rivastolle merkittiin vain noin puolet, joten U/J kyllä hallitsi, mutta tällä kertaa tehot uupuivat.

U/J ja NSR ovat sarjan kärjessä 13 pisteellä, FoPS on kaksi pistettä perässä. Seuraavaksi U/J matkaakin juuri Forssaan, ottelu pelataan 11.2.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän