
Uudenkaupungin ravintola Golfissa aloittaa uudet yrittäjät joulukuun alkupuolella. Viimeiset vuodet golfkentän viereistä ravintolaa on pyörittänyt Fresco-ravintolat, joka keskittyy jatkossa muiden toimipaikkojensa pyörittämiseen Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa.
– Aikamme ravintola Golfissa on nyt tullut tiensä päähän. Fresco-ravintoloiden toiminta jatkuu muutoksista huolimatta ja toivomme jatkossakin saavamme palvella hyvän ruoan ystäviä, Mikko Aronen Fresco-ravintoloista kertoo.
Uusi yritys Rocio Oy aloittaa toimintansa golfravintolan kiinteistössä joulusesonkiin. Yrityksen takana ovat Master chef Suomi -ohjelmassa tutustuneet Marita Frimodig ja Pilvi Holm , jotka työskentelevät jatkossa ravintolassa täysipäiväisesti.
– Uuden kumppanin kanssa tulemme tarjoamaan golfyhteisölle entistä monipuolisempia palveluja ja tuotteita, jotka vastaavat paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin, Vakka-Suomen Golf Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Ranki sanoo.
Uusikaupunkilainen Frimodig voitti tämän vuoden Master chef Suomi -ohjelman ja hän on pitänyt ohjelman jälkeen tiiviisti yhteyttä nakkilalaisen Holmin kanssa.
– Visiomme on golf-ravintola, joka on paikka ja yhteisö, jonne on helppo tulla. Brasserie Golf palvelee golfkaudella laajasti viikon jokaisena päivänä ja talvellakin arkipäivisin, uudet yrittäjät kertovat.