Golfravintolaan uudet yrittäjät joulukuussa – Brasserie Golfin takana kokkiohjelmasta tuttu kaksikko

0
- Kaikki ruoanlaitto alkaa sipulin ja muiden kasvisten pilkkomisella, toteaa Masterchefin voittanut uusikaupunkilainen Marita Frimodig.

Uudenkaupungin ravintola Golfissa aloittaa uudet yrittäjät joulukuun alkupuolella. Viimeiset vuodet golfkentän viereistä ravintolaa on pyörittänyt Fresco-ravintolat, joka keskittyy jatkossa muiden toimipaikkojensa pyörittämiseen Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa.

– Aikamme ravintola Golfissa on nyt tullut tiensä päähän. Fresco-ravintoloiden toiminta jatkuu muutoksista huolimatta ja toivomme jatkossakin saavamme palvella hyvän ruoan ystäviä, Mikko Aronen Fresco-ravintoloista kertoo.

Uusi yritys Rocio Oy aloittaa toimintansa golfravintolan kiinteistössä joulusesonkiin. Yrityksen takana ovat Master chef Suomi -ohjelmassa tutustuneet Marita Frimodig ja Pilvi Holm , jotka työskentelevät jatkossa ravintolassa täysipäiväisesti.

– Uuden kumppanin kanssa tulemme tarjoamaan golfyhteisölle entistä monipuolisempia palveluja ja tuotteita, jotka vastaavat paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin, Vakka-Suomen Golf Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Ranki sanoo.

Uusikaupunkilainen Frimodig voitti tämän vuoden Master chef Suomi -ohjelman ja hän on pitänyt ohjelman jälkeen tiiviisti yhteyttä nakkilalaisen Holmin kanssa.

– Visiomme on golf-ravintola, joka on paikka ja yhteisö, jonne on helppo tulla. Brasserie Golf palvelee golfkaudella laajasti viikon jokaisena päivänä ja talvellakin arkipäivisin, uudet yrittäjät kertovat.

Korjattu nimivirhe 11.10. klo 15.16. Holmin etunimi on Pilvi, ei Päivi.